2645029471 Καλλιγόνι - Περιβόλια, Λευκάδας fatourosnaluminio@gmail.com
hero image

ΦΑΤΟΥΡΟΣ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑ


Πόρτες

Η πόρτα, εσωτερική ή εξωτερική, αποτελεί ένα απο τα πιο βασικά και σημαντικά στοιχεία της οικείας μας ή του επαγγελματικού μας χώρου.
Αυτή απομονώνει κι εμποδίζει εξωτερικούς παράγοντες και πιθανώς κινδύνους να εισέλθουν στο εσωτερικό και να προκαλέσουν φθορές ή ακόμα και κλοπές στα προσωπικά μας αντικείμενα ή πρόσωπα.

Παράλληλα φροντίζει για την σωστή μόνωση του χώρου μας απο υγρασία, νερό ή και ήχο, ωστε να συνεχίζουμε ανενόχλητοι την καθημερινότητα μας.

Η σωστή επιλογή της πόρτας, τόσο σε σχέδιο όσο και σε υλικό μπορεί να μας γλιτώσει απο πολλούς πονοκεφάλους κι επιπλέον κόστη.
Σ’ εμάς έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε την κατάλληλη πόρτα για εσάς μεσα απο ενα μεγάλο εύρος σχεδίων κι εμείς θα φροντίσουμε για την σωστή κι επαγγελματική κατασκευή και τοποθέτησή της.

 


 

Παράθυρα

Τα παράθυρα και τα παραθυρόφυλλα αποτελούν την ασφαλή διέξοδο για το βλέμα μας προς το εξωτερικό περιβάλλον. Πέρα απο την θέα, η οποία ειναι εξίσου σημαντική, πρέπει να προσφέρουν μόνωση τόσο απο τους εξωτερικούς πιθανούς κινδύνους όσο κι απο την υγρασία, το νερό και τον ήχο.

Σ’ εμάς θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα απο χρώματα και σχέδια για να διαλέξετε τα παράθυρα της αρεσκίας σας.

Μπορούμε, πέρα απο την κατασκευή να αναλάβουμε την τοποθέτηση, με επαγγελματισμό, συνέπεια και πάνω απο όλα σεβασμό προς σ’εσάς.

 Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.